6 augustus 2024

Sneak-peek van onze nieuwe stages en sounds

De zomer bereikt zijn hoogtepunt en dat betekent maar één ding: Blijdorp Festival! Ons tienjarig bestaan wordt een viering die je niet wil missen. Wat staat je te wachten?

Bosrand

Dit jaar introduceren we twee gloednieuwe stages: de Bosrand en de Volkstuin. Bij onze Bosrand hebben we meer ruimte gemaakt voor amapiano, deephouse en meer eclectische sounds zoals UK-funky, R&B en jungle.

Volkstuin

Onze live-stage en de RTM hebben we samengevoegd in een nieuwe tent: de Volkstuin. Overdag geniet je hier van meeslepende live-optredens en ‘s avonds ga je volledig op in het techno-geweld van o.a. Speedy J & Stranger en Nala Brown & Lieke TR.

Blijdorp

De Blijdorp stage is opnieuw gepositioneerd en nu omringd door een muur van bomen, waardoor je wordt ondergedompeld in een intieme, natuurlijke setting. Perfect voor de stevig rollende houseplaten van o.a. David Vunk, Suze Ijó, Fafi Abdel Nour en Jennifer Loveless.

Paardenrave en Wildernis

De Paardenrave, ooit een verborgen parel, is nu uitgegroeid tot een onmisbare stage met een wildere line-up dan ooit. Operator Radio maakt na een jaar afwezigheid zijn comeback en neemt de Wildernis stage over, verscholen in het bos. Hier kun je rekenen op een vooruitstrevende line-up met zowel lokale helden als internationale zwaargewichten.

Waar sluit jij 10 jaar Blijdorp af?

Natuurlijk sluiten we de dag spectaculair af op alle podia. Op de Blijdorp stage verwelkomen we internationale headliner Mall Grab, die samen met het opkomende lokale talent Flansie de avond tot een hoogtepunt brengt. De Bosrand wordt veroverd door de Zuid-Afrikaanse DJ en producer Desiree, die je meeneemt op een onvergetelijke muzikale reis. Weet jij al waar je eindigt? Bekijk alle closing acts op onze timetable en scoor de laatste tickets via onze ticketshop.